Фаст фуд / Слаткарници - Медулин, Истра, Хрватска

Приказано 1-3 од 3 3 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Osipovica bb
  • Телефон 099 3503 443
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: OSIPOVICA 30..
  • Телефон 00385922663354
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Телефон +385/918990744
  • Мејл адреса: grizzly.burger.bar@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации