Медулин, Истра, Хрватска - хотели Медулин, Истра, Хрватска

Минимална цена: 14.71

Број на рецензии: 57

Просечна оценка: 9.17

Популарност: 193984

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Franja Mosnje 3b

Региони: Истра

Минимална цена: 17.44

Број на рецензии: 1353

Просечна оценка: 9

Популарност: 67574

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Osipovica 31

Региони: Истра

Минимална цена: 14.52

Број на рецензии: 1772

Просечна оценка: 8.86

Популарност: 8192

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Osipovica 33

Региони: Истра

Минимална цена: 16.01

Број на рецензии: 471

Просечна оценка: 7.24

Популарност: 52248

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Osipovica 32

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 39

Просечна оценка: 8.02

Популарност: 494688

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Burle bb

Региони: Истра

Минимална цена: 21.83

Број на рецензии: 28

Просечна оценка: 7

Популарност: 541419

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Osipovica 13

Региони: Истра

Минимална цена: 14.87

Број на рецензии: 199

Просечна оценка: 8.4

Популарност: 178196

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Sad 33

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1231344

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Posesi 151 52203 Medulin Croatia Bale

Региони: Истра

Минимална цена: 12.02

Број на рецензии: 18

Просечна оценка: 8

Популарност: 167826

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Medulin Bb

Региони: Истра

Минимална цена: 15.41

Број на рецензии: 143

Просечна оценка: 8

Популарност: 123069

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Kapovica 350

Региони: Истра

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги