Сплит, Средна Далмација, Хрватска - Приватно сместување: апартмани, соби и куќи за одмор.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 Lea (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 35, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

A2 Roko (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 30, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

A3 Maja (4+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 78, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 2, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A2 (3+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, панорамски поглед, единицата не се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 36, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, ТВ, кабловски програми, клима апарат врачунат во цената.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (6+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 80, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 2, Број на тераси 1, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (6+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 102, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 2, Број на тераси 3, клима апарат врачунат во цената, ТВ.

A2 (6+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 100, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 2, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (2+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 45, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 60, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1-Maria (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 55, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената.

A2-Diana (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, поглед на парк, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 3, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (3+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, поглед на планини, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 57, спални соби 2, купатила 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (5+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на парк, единицата не се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 78, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 2, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги