Pесторани - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 119 ставки.

Tomislav Mihaljević (Facebook page),  10.10.2016

0/10
 • Address: Domaldova 8
 • Телефон 38521355577
 • Мејл адреса: hello@bokeria.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.3.2017

0/10
 • Address: Narodni trg 1
 • Телефон 38521355546
 • Мејл адреса: bepasplit1@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.3.2017

0/10
 • Address: Julija Nepota 4
 • Телефон +385995647111
 • Мејл адреса: info@diocletianswinehouse.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.3.2017

0/10
 • Address: Spinutska 67
 • Телефон 021 384 425
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.3.2017

0/10
 • Address: Poljička cesta 22
 • Телефон 021 389-635
 • Мејл адреса: info@konobamore.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации