Плажи - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 16 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  6.11.2016

0/10
  • Address: Šetalište pape Ivana Pavla II.
  • Телефон +385991976363
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Google places),  31.7.2019

0/10
  • Address: Šetalište Petra Preradovića, Split
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

0/10
  • Address: Šetalište Ivana Meštrovića 39, Split
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

0/10
  • Address: Split
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

0/10
  • Address: Šetalište MarinaTartaglie, Split
  • Телефон +385 21 314 200
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации