Фестивали - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-3 од 3 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.10.2016

0/10
  • Address: Poljudsko šetalište
  • Телефон <>
  • Мејл адреса: info@ultraeurope.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.3.2017

0/10
  • Address: Bacvice Beach
  • Мејл адреса: info@splitbeachfestival.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Sina 2015 (локалните),  23.11.2015

0/10
  • Address: 8 Mediteranskih Igara 2
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Фестивалот Ultra Europe веќе четврта година по ред се организира во Сплит на стадионот Пољуд. Се работи за фестивал на електронска музика кој
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации