Фаст фуд / Слаткарници - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 33 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.3.2017

0/10
 • Address: Čulića dvori 3
 • Телефон 0989333672
 • Мејл адреса: bezina.marijo@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  27.7.2019

0/10
 • Address: Domovinskog rata 20
 • Телефон 021485758
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  27.7.2019

0/10
 • Address: Nina
 • Мејл адреса: nina1700hr@yahoo.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  27.7.2019

0/10
 • Address: split bb
 • Телефон 0992148309
 • Мејл адреса: ljube.rancic@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  27.7.2019

0/10
 • Address: Domovinskog rata 11
 • Телефон 021/349 200
 • Мејл адреса: proizvodnja@pekarababic.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации