Барови / Пабови - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 95 95 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  04.10.2016

/10
  • Address: Iza lože 5
  • Телефон +38521348-257
  • Мејл адреса: gaga@viva-croatia.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Tomislav Mihaljević (Facebook page),  03.10.2016

/10
  • Address: Mihovilova širina 1
  • Телефон 0994629444
  • Мејл адреса: rezervacije@labodega.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (објект менаџер),  12.3.2017

/10
  • Address: Šetalište Ivana Pavla II, Žnjan
  • Телефон 095123456
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  06.11.2016

/10
  • Address: Put Firula 3
  • Телефон 091 2103 959
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации