Знаменитости / Aтракции - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 47 47 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  27.7.2019

/10
  • Address: Domovinskog rata 36
  • Телефон 021485823
  • Мејл адреса: vas.kutak@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  31.7.2019

/10
  • Address: Domaldova ul. 7, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  31.7.2019

/10
  • Address: Poljana Grgura Ninskog 1, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  31.7.2019

/10
  • Address: Ul. Moliških Hrvata 6, Split
  • Телефон +385 21 460 051
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Kolombatovićevo šetalište 1, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации