Паркови / Градини - Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 9 9 ставки.

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Ul. Antuna Branka Šimića, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Park Josipa Jurja Strossmayera, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Hatzeov perivoj 3, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Obala Hrvatskog narodnog preporoda 25, Split
  • Телефон +385 21 362 991
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  27.7.2019

/10
  • Address: Ul. Hrvatske Mornarice 12, Split
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации