Грохоте, Островот Солта, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Грохоте

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (17:14)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Hаселението: 
 • 450
 • надморска височина: 
 • 102 m
 • Повикувачки број за земјата: 
 • +385
 • Повикувачки број за градот: 
 • 021
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски
 • Позицијата на мапа: 
 • 43.3913996, 16.2868173

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

  Jавен превоз

 • автобус, такси
 • Транспортни станици (во круг од 20 km)

  Aвион: 
  Split Airport
  Пристаништето: 
  Rogac, Uvala Mala Luka
  Марини, докот и на приклучоците: 
  Tatinja, Donja Krusica, Necujam, Poganica, Joria, Sesula, Maslinica, Gornja Krusica, Tanki Ratak, Vela Travna, Duga Ciovo, Uvala Krnjas, Livka, Sveti Fumija, Gokrug, Uvala Razetinovac, Donji Okrug, Stiniva - Milna, АЦИ марина Трогир, Seget, Bobovisca, Osibova, Марина Влашка, АЦИ Марина Милна, Sutivan, Vranjica, АЦИ марина Сплит, Borak, Vinisce, Vela Rina, Kastel Novi, Marina Zenta, Poljica, Mirca, Kastel Kambelovac, Марина Каштела, Марина Агана
  Сместување и понуда: Oдмор сместување

  Грохоте Време

  недела

  Хрватска, Островот Солта, ГРОХОТЕ

  15°C

  слаб дожд
  Брзина на ветер: 16.11 km/h

  понеделник, 5.12.22 15°C слаб дожд
  вторник, 6.12.22 14°C слаб дожд
  среда, 7.12.22 13°C слаб дожд
  четврток, 8.12.22 15°C слаб дожд
  петок, 9.12.22 15°C слаб дожд
  Oбјави ја туристичката понуда
  Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
  Oбјави статија
  Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

  Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

  Препорачани локации
  Хрватска - Сите дестинации