Барови / Пабови - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 44 44 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Address: Božidara Petranovića 8
  • Телефон 022336385
  • Мејл адреса: caffebarcastello@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Address: Nikole Tesle 95 a
  • Телефон 0951987822
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Телефон 0913456830
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Address: 4. kolovoza 1941
  • Телефон 0922544735
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Address: Vrpoljacki put 32b
  • Телефон 0913336393
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации