Музеи / Галерии / Театри / Оперe - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 8 8 ставки.

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Trg Nikole Tomasea 1, Šibenik
  • Телефон +385 22 460 411
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Ul. kralja Tomislava 10, Šibenik
  • Телефон +385 22 668 522
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Ul. Svete Luce 1, Šibenik
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Ul. kralja Tomislava 19, Šibenik
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Ul. fra Nikole Ružića 1, Šibenik
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации