Знаменитости / Aтракции - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 8 8 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  13.10.2016

/10
  • Address: Zagrađe 21
  • Телефон +385914975547
  • Мејл адреса: citypoint@tvrdjava-kulture.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
  • Address: Put Vuka Mandušića 28
  • Телефон 00385916196567
  • Мејл адреса: citypoint@tvrdjava-kulture.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  04.4.2017

/10
  • Address: Zagrađe 21
  • Мејл адреса: tvrdjavasvmihovil@muzej-sibenik.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  17.6.2019

/10
  • Address: Šibenik
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации