Фаст фуд / Слаткарници - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 7 7 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
 • Address: Obala 4 kolovoza 1941
 • Телефон +385955143655
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  04.4.2017

/10
 • Address: Stjepana Radića 1
 • Телефон +385 22 212 036
 • Мејл адреса: cakes@moderato.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

/10
 • Address: Ćaleta cari 28 šibenik
 • Телефон 0998107800
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.4.2017

/10
 • Address: Ante Starcevica bb
 • Телефон +385 91 2000 125
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.4.2017

/10
 • Address: Put Gimnazije 62 e
 • Телефон 099 742 2909
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации