Pесторани - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 31 ставкe.

Holiday-Link.com (објект менаџер),  17.6.2019

0/10
 • Address: Trg Andrije Hebranga 21
 • Телефон 0912545965
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Премин е мала кафе бар со големо искуство. Умен рацете на нашиот тим, ќе ги задоволат сите ваши желби. Ние гарантираме дека ќе бидете задоволни во оваа пријатна атмосфера. Ако не сте веќе, посетете н...

Holiday-Link.com (Facebook page),  4.4.2017

0/10
 • Address: Obala Franje Tuđmana 3
 • Телефон 022219254
 • Мејл адреса: konobatomaseo@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Една мала кафеана за големи задоволства. Во центарот на Шибеник, предвидува премногу доцна локација. Ќе се чувствувате дел од градот. Уживајте во далматинскиот храна и амбиент таверни. Поминат пријат...

Holiday-Link.com (Facebook page),  4.4.2017

0/10
 • Address: Jurja Dalmatinca 1
 • Телефон 385022213701
 • Мејл адреса: reservations@pelegrini.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Нашата филозофија се базира на креативна комбинација на традицијата и иновацијата. Палатата се наоѓа во, како и гастрономски наследство на локалитетот одговараат на елемент на традицијата, додека наш...

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.11.2017

0/10
 • Address: Prilaz tvornici 35
 • Телефон +385914455151
 • Мејл адреса: info.petrusbeach@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Бидете дел од редефинираниот нов начин на живот во Шибеник. Почувствувајте ја промената и ♡ Петрус -------------------------------------------------- ---- Плажа Бањ е иконично место во градот

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.11.2017

0/10
 • Address: Podsolarsko66
 • Телефон 0993153914
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Пријатен ресторан со специјалитети од риба. Фантастична храна и професионални келнери.
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации