Ноќни клубови / дискотеки - Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 6 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  4.4.2017

0/10
 • Address: Šubićevac
 • Телефон 0912140956
 • Мејл адреса: skrolaj@mail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.4.2017

0/10
 • Address: 8. Dalmatinske udarne brigade 1
 • Телефон 098431408
 • Мејл адреса: morovz@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.4.2017

0/10
 • Address: Daska 58
 • Телефон 0981802411
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.6.2019

0/10
 • Address: Obala 4.kolovoza 1941. 71
 • Телефон +385998734045
 • Мејл адреса: nostressbeachbar@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  4.4.2017

0/10
 • Address: Trg Pavla Šubića 3
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации