Хрватска - хотели Хрватска

Минимална цена: 16.18

Број на рецензии: 449

Просечна оценка: 9.2

Популарност: 68897

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Setaliste Marka Marojice 40

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 8.19

Број на рецензии: 89

Просечна оценка: 8

Популарност: 783170

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Pokrivenik bb

Региони: Oстровот Хвар

Минимална цена: 7.25

Број на рецензии: 351

Просечна оценка: 8.9

Популарност: 290490

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Horvatsko 28

Региони: Централна Хрватска

Минимална цена: 20.74

Број на рецензии: 1093

Просечна оценка: 9.16

Популарност: 62206

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Setaliste Dr F Tudmana 17

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 23.7

Број на рецензии: 494

Просечна оценка: 8.3

Популарност: 258289

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Ante Starcevica 1

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 26.76

Број на рецензии: 205

Просечна оценка: 9.5

Популарност: 224970

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Novaljsko Polje bb

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 7.16

Број на рецензии: 181

Просечна оценка: 8.3

Популарност: 379220

Број на ѕвездички: 3

Адреса: A.G.Matosa 8

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 21.74

Број на рецензии: 34

Просечна оценка: 8.3

Популарност: 424552

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Sv.Filip-Jakov

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 8.84

Број на рецензии: 1

Просечна оценка: 6.8

Популарност: 386303

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Ante Starcevica 16

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 25.45

Број на рецензии: 119

Просечна оценка: 9.6

Популарност: 204337

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Puntera 8d

Региони: Истра

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги