Шибеник, Средна Далмација, Хрватска - хотели Шибеник, Средна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 13.68

Број на рецензии: 757

Просечна оценка: 9.1

Популарност: 101733

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Hoteli Solaris 86

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 20.26

Број на рецензии: 363

Просечна оценка: 9.1

Популарност: 150879

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Hoteli Solaris 86

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 11.71

Број на рецензии: 470

Просечна оценка: 9.2

Популарност: 127222

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Hoteli Solaris 86

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 11.97

Број на рецензии: 354

Просечна оценка: 8.7

Популарност: 165780

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Hoteli Solaris 86

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 7.46

Број на рецензии: 755

Просечна оценка: 6.6

Популарност: 109713

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Franje Tudmana 52

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 6.88

Број на рецензии: 395

Просечна оценка: 8.1

Популарност: 118247

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Sibenski Most 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 93

Просечна оценка: 9

Популарност: 948373

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Jurja Barakovica 3,

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 17.65

Број на рецензии: 773

Просечна оценка: 9.3

Популарност: 98243

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Trg sibenskih palih boraca 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 10.98

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1105888

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Dobric 2

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 12.8

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 931696

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Hoteli Solaris 86

Региони: Средна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги