Сплит, Средна Далмација, Хрватска - хотели Сплит, Средна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 5.16

Број на рецензии: 117

Просечна оценка: 6.92

Популарност: 279947

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Velebitska 27

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 12.49

Број на рецензии: 599

Просечна оценка: 8.92

Популарност: 68453

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Kuzmanica 3

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 20.48

Број на рецензии: 1363

Просечна оценка: 8.09

Популарност: 49712

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Domovinskog rata 49A

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 9.34

Број на рецензии: 190

Просечна оценка: 7.42

Популарност: 153455

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala hrvatskog narodonog preporoda 8

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 7.23

Број на рецензии: 73

Просечна оценка: 6

Популарност: 152054

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Put Duilova 23

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 14.84

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 456359

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Poljicka cesta 26E

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 21.83

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 931789

Број на ѕвездички: 4

Адреса: 10 Setaliste Bacvice

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 10.54

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 974619

Број на ѕвездички: 0

Адреса: 16 Babina ulica

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 21.96

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1493445

Број на ѕвездички: 0

Адреса: 42F Ulica Antuna Mihanovica

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 17.05

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 924394

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Ulica Kraj Svete Marije 1

Региони: Средна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги