Музеи / Галерии / Театри / Оперe - Хрватска

Приказано 6-10 од 163 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  6.11.2016

0/10
 • Address: Zrinsko-Frankopanska 25
 • Телефон +38521319340
 • Мејл адреса: info@armus.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  6.11.2016

0/10
 • Address: Trg Gaje Bulata 1
 • Телефон 021344999
 • Мејл адреса: karla.mrsan@hnk-split.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  19.11.2016

0/10
 • Address: Vučedol 252
 • Телефон +385 32 373 930
 • Мејл адреса: info@vucedol.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  9.3.2017

0/10
 • Address: Kralja Tomislava 5 (ex kino Tesla)
 • Телефон +385 21 582-296
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  2.3.2017

0/10
 • Address: Poljana kraljice Jelene bb
 • Телефон 0038521360171
 • Мејл адреса: info@galerija-vidovic.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации