Музеи / Галерии / Театри / Оперe - Хрватска

Приказано 11-15 од 163 ставки.

Holiday-Link.com (објект менаџер),  13.10.2016

0/10
 • Address: Jezuitski trg 4
 • Телефон +385 1 4851 926
 • Мејл адреса: info@gkd.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  3.11.2016

0/10
 • Address: Riva 7
 • Телефон +385959032785
 • Мејл адреса: dasendok52@icloud.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  5.4.2017

0/10
 • Address: Sokolska 1
 • Телефон +38523319181
 • Мејл адреса: klz@klz.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  29.3.2017

0/10
 • Address: Muzej uja
 • Телефон 00385958114643
 • Мејл адреса: muzejuja@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  30.8.2019

0/10
 • Address: Ribarska ulica 7
 • Телефон 385 51 344963
 • Мејл адреса: creski.muzej@cres.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации